HUMI ENERGITABS TEST

Du bedes tage stilling til, i hvor høj grad din(e) traume(r) indvirker negativt på din livskvalitet? Det gør vi ved at måle på omfanget af de symptomer, du oplever i dag. 

Hos HUMI deler vi traumer op i to hovedgrupper: Specifikke og uspecifikke traumer. Læs de 2 definitioner og vælg hvilke hovedgruppe dit/dine traume(r) tilhører og udfyld derefter testen for den pågældende hovedgruppe.

OBS! Har du traumer i begge kategorier, anbefaler vi at du vælger et traume der passer i hovedgruppen ”specifikke traumer”.

Specifikke traumer

Det er traumatiske oplevelser, som står meget klart i din erindring. Du ved præcis, hvornår det skete og hvad der skete. Siden oplevelsen har du levet med forskellige symptomer, gener og/eller nedsat livskvalitet, som du ikke havde før oplevelsen.

Uspecifikke traumer

 Her oplever du symptomer, gener og/eller nedsat livskvalitet. Du oplever at det kan pege på, at du har traumatiske oplevelser i rygsækken. Dog uden at du kan sige præcist, hvad der er sket og hvornår det er sket og det står dermed ikke klart i din erindring.