Validering af PersonUdviklingsType

Bliv klogere på dig selv

Hvad siger testen og hvad siger du selv?

Både testen og dig selv vurderer dig til at være:

PU Type 1: Konkret og i kontrol

Udviklingsprofil: Langsom og grundig

Du er meget robust og holder godt fast i de erfaringer du har gjort dig igennem livet. Du baserer overvejende dit liv på konkrete faktuelle ting. Du opleves som stædig og fastlåst i dialogen med andre. Det skaber nogle svære situationer. Det, du oplever som gode følelser – og fantasi – har ikke meget plads i dit liv.

Hvad gør ligheden?

Du kan overveje, hvad der gør at du vurderer dig selv på nøjagtigt det PU Type niveau, som testen når frem til nemlig PU Type 1. Det indikerer at du har en styrke i at se din egen tilgang til udvikling meget nøgternt. Det er en styrke, der gør dig realistisk og forsigtig i forhold til hvordan du udvikler dig. Den positive effekt af dette er, at du ret sikkert vil have en tydelighed på, hvordan du forholder dig til personlig udvikling og måske de mennesker, der går meget op i at udvikle sig.

Der er en faldgrube du kan være opmærksom på. Nemlig om du muligvis ser for negativt på værdien af at udvikle dig. Måske har du ingen gode erfaringer med at udvikle dig og kan derfor risikere direkte at have modstand på personlig udvikling.

Testen er designet til at undersøge alle vigtige områder i forhold til at vurdere din udviklingstype, som er et omfattende og komplekst område. Det faktum at du vurderer dig selv så præcist, har relation til et vigtigt punkt fra Emotionel Intelligens, der hedder selvindsigt. Selvindsigt er et grundlæggende fundament, der afgør dine muligheder for udvikling, både personligt, i dine relationer, din kommunikation og for din påvirkning i verden. Det betyder at du kan undersøge om det er et højt niveau af selvindsigt, der ligger bag dit præcise resultat. 

Refleksion til dig

Hvordan oplever du det faktum, at din vurdering er spot on på testens resultat?
Hvordan påvirker det dig i din hverdag at være en PU Type 1?
Hvordan påvirker det dine relationer og jobmuligheder at være en PU Type 1?

På en skala fra 1 (meget negativ) til 10 (meget positiv), hvordan vurderer du den samlede påvirkning i din hverdag? (at være en PU Type 1)?

Er det 5 eller derunder, så er du velkommen til at give os et kald på tlf. 2216 1200. 

Tips til dig

Validitet

Du er spot on med din vurdering af din profil. Det bekræftes i at du, både ved at læse profilerne igennem og ved at tage testen, får det samme resultat. Det er et sikkert udgangspunkt for kvaliteten af testen og samtidig vidner det om at du har en høj selvindsigt. Den høje selvindsigt er samtidig en yderligere indikation af, at du er god til at vurdere dig selv.

Ud fra dine svar er du nu klar til at gå videre med din PU Type og få udarbejdet din personlige udviklingsplan.