Validering af PersonUdviklingsType​

Bliv klogere på dig selv

Hvad siger testen og hvad siger du selv?

Både testen og dig selv vurderer dig til at være:

PU Type 2: Robust og faktabaseret

Udviklingsprofil: Grundig og kvalitetsbevidst

Du er robust og værdsætter de erfaringer, du har gjort dig igennem livet. Med udgangspunkt i konkrete faktuelle ting, vurderer du de områder, du ikke forstår. Du har mere fokus på de følelser, der typisk betegnes som negative, fremfor på de følelser, der typisk betegnes som positive. Dette fokus vil distancere dig fra følelser og motivere dig i retning af det, du kan forstå eller kontrollere.

Hvad gør ligheden?

Du kan overveje, hvad der gør at du vurderer dig selv på nøjagtigt det PU Type niveau, som testen når frem til nemlig PU Type 2. Det indikerer at du har en styrke i at se din egen tilgang til udvikling meget nøgternt. Det er en styrke der gør dig realistisk og forsigtig i forhold til hvordan du udvikler dig. Den positive effekt af dette gør, at du ret sikkert har haft glæde af de udviklingsplaner du har arbejdet med indtil nu, selv om du, som PU Type 2, til tider vil opleve det som hårdt arbejde. Det giver dig muligheden for med ret stor sikkerhed at lave en plan, som du kan gennemføre i den kommende periode. 

Der er en faldgrube du bør være opmærksom på. Nemlig om du fokuserer for meget på det hårde ved det at udvikle dig eller du rent faktisk får udfordret dig selv i forhold til at lave planer, der udvikler dig? Samtidig kan du overveje om du udvikler dig til mere af det samme eller du får sat fokus på, hvordan og i hvilken retning du kan udvikle dig. Her vil det sidste være stort, og samtidigt det bedste for dig.

Testen er designet til at undersøge alle vigtige områder i forhold til at vurdere din udviklingstype, som er et omfattende og komplekst område. Det faktum at du vurderer dig selv så præcist, har relation til et vigtigt punkt fra Emotionel Intelligens, der hedder selvindsigt. Selvindsigt er et grundlæggende fundament, der afgør dine muligheder for udvikling, både personligt, i dine relationer, din kommunikation og for din påvirkning i verden. Det betyder at du kan undersøge om det er et højt niveau af selvindsigt, der ligger bag dit præcise resultat.

Refleksion til dig

Hvordan oplever du det faktum, at din vurdering er spot on på testens resultat?
Hvordan påvirker det i hverdagen?
Hvordan påvirker dig din hverdag? 

På en skala fra 1 (meget negativ) til 10 (meget positiv) hvordan vurderer du den samlede påvirkning i din hverdag? (at være en PU Type 2)

Er det 5 eller derunder, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 2216 1200. 

Tips til dig

Validitet

Du er spot on med din vurdering af din profil. Det bekræftes i at du, både ved at læse profilerne igennem og ved at tage testen, får det samme resultat. Det er et sikkert udgangspunkt for kvaliteten af testen og samtidig vidner det om at du har en høj selvindsigt. Den høje selvindsigt er samtidig en yderligere indikation af, at du er god til at vurdere dig selv. 

Ud fra dine svar er du nu klar til at gå videre med din PU Type og få udarbejdet din personlige udviklingsplan.