Validering af PersonUdviklingsType ​

Bliv klogere på dig selv

Hvad siger testen og hvad siger du selv?

Både testen og dig selv vurderer dig til at være:

PU Type 3: Erfaringsudvikler

Udviklingsprofil: Kvalitetsbevidst og nysgerrig

Du bygger ny viden på de erfaringer, du har gjort dig igennem livet. Du tager udgangspunkt i forskellige oplevelser, når du vurderer nye områder for interesse og potentiale. Dit fokus er mere rettet mod de følelser, der typisk betegnes som negative frem for de følelser, der typisk betegnes som gode. Dette fokus vil i svære situationer distancere dig fra følelser og motivere dig i retning af det du kender og kan forstå.

Hvad gør ligheden?

Du kan overveje, hvad der gør at du vurderer dig selv på nøjagtigt det PU Type niveau, som testen når frem til. Det indikerer at du har en styrke i at se dit eget potentiale til udvikling meget nøgternt. Det er en styrke, der gør dig meget realistisk i forhold til at udvikle dig. Den positive effekt af dette gør, at du ret sikkert har haft succes med de udviklingsplaner du har sat i værk indtil nu. Det giver dig muligheden for med ret stor sikkerhed at lave en plan, som du vil få succes med at følge for den kommende periode.

Der er en faldgrube du kan være opmærksom på. Nemlig om du hviler på laurbærbladene, eller om du rent faktisk får udfordret dig selv i forhold til dine planer om at udvikle dig? Er planerne som du ønsker, skal du bare bruge dit positive fokus til at booste den udvikling du ønsker. 

Testen er designet til at undersøge alle vigtige områder i forhold til at vurdere din udviklingstype, som er et omfattende og komplekst område. Det faktum at du vurderer dig selv så præcist, har relation til et vigtigt punkt fra Emotionel Intelligens, der hedder selvindsigt. Selvindsigt er et grundlæggende fundament, der afgør dine muligheder for udvikling, både personligt, i dine relationer, din kommunikation og for din påvirkning i verden. Det betyder at du kan undersøge om det er et højt niveau af selvindsigt, der ligger bag dit præcise resultat.

Refleksion til dig

Hvordan oplever du det faktum, at din vurdering er spot on på testens resultat?
Hvordan påvirker det i hverdagen?
Hvordan påvirker dig din hverdag? 

Du velkommen til at give os et kald på tlf. 2216 1200. 

Tips til dig

Validitet

Du er spot on med din vurdering af din profil. Det bekræftes i at du, både ved at læse profilerne igennem og ved at tage testen, får det samme resultat. Det er et sikkert udgangspunkt for kvaliteten af testen og samtidig vidner det om at du har en høj selvindsigt. Den høje selvindsigt er samtidig en yderligere indikation af, at du er god til at vurdere dig selv. 

Ud fra dine svar er du nu klar til at gå videre med din PU Type og få udarbejdet din personlige udviklingsplan.